Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

  • Rendement: 12 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Allround grondverf op waterbasis voor binnen en buiten. Geschikt voor het gronden van kaal hout en overgronden van bestaande laklagen. Zeer goede hechting en dekking. Kan overgeschilderd worden met waterbasis en terpentinebasis. Voor een betere dekking is het raadzaam om het houtwerk altijd eerst te gronden en daarna af te lakken met de Sikkens Rubbol Rezisto lakken.

  • Grondverf
  • kras- en huidvetbestendig
  • Uitstekende hechting

Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afwijken van de werkelijkheid. 


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een watergedragen primer voor binnen en buiten. Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is inzetbaar als grondverf en voorlak op hout, hard PVC en andere kunststoffen (met uitzondering van polyolefinen, zoals PE en PP), beton, pleisterwerk etc. Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is ook toepasbaar op bestaande terpentine-gedragen (alkyd) verflagen die goed ontvet zijn met een geschikte ontvetter en daarna goed geschuurd zijn. 

Eigenschappen Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

  • Hoge dekkingskracht
  • Goed vullend
  • Hand/huidvetbestendig
  • Uitstekende hechting

Verwerking Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is de ideale primer voor onderhoud-, renovatie- en nieuwbouwtoepassing en zeer geschikt als sneldrogende grondverf voor buiten. Rubbol BL Rezisto Primer is de ideale primer als grondlaag voor Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en Sikkens Rubbol BL Rezisto High-Gloss. Het rendement van de Rubbol BL Primer is 12 vierkante meter per liter. De primer is stofdroog binnen 30 minuten en is overschilderbaar na 6 uur.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115339344
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement12 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review