Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol BL Magura

  • Rendement: 12 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol BL Magura

De Sikkens Rubbol BL Magura is een zeer krasvaste matte lak op waterbasis. De unieke Pu bindmiddelen zorgen voor een perfecte vloei. Ideaal voor trappen en vloeren. Niet tot nauwelijks vergelend.

  • Perfecte vloei
  • Zeer goed kras- en slijtvast
  • Geurarm

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol BL Magura

De Sikkens Rubbol BL Magura is een krasvaste, fluweelmatte lak op basis van watergedragen polyurethaandispersie voor binnen. De Magura is afwasbaar, heeft een gladde en matte afwerking en is uitermate geschikt voor ramen, deuren en betimmeringen. Daarnaast is de verf ook geschikt voor hard PVC, beton, pleisterwerk etc. dat voorbehandeld is met een watergedragen grondlaag op acrylaatbasis. Ook toepasbaar op oude, gereinigde en geschuurde alkydhars verflagen.

Kenmerken Sikkens Rubbol BL Magura

  • Goede vloeiing
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Geurarm
  • Hoge dekkingskracht
  • Kras- en Slijtvast
  • Watergedragen verf

Verwerking Sikkens Rubbol BL Magura

De Sikkens Rubbol BL Magura is strijkklaar en hoeft niet verdund te worden. De Magura biedt een uitstekende hechting op alkydharsgrond- en dekverven. De onderhoudscyclus is doorgaans 4 - 5 jaar, de verf is stofdroof na ongeveer 3 uur en is overschilderbaar na 24 uur.

Let op: Bij o.a. de volgende houtsoorten kan doorbloeden van inhoudstoffen optreden: Merbau, DarkRed Meranti, Western Red Cedar, Eiken en Afzelia.In grenen en vuren kunnen noesten soms een gele verkleuring veroorzaken. Deze moeten voorbehandeld worden met Rubbol Primer plus. 

Sikkens Rubbol BL Magura

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol BL Magura in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Rubbol BL Magura bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115211145
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement12 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondHout, Kunststof
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review