Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol AZ

 • Rendement: 16 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol AZ

Sikkens Rubbol AZ is een universele hoogglans lak voor buiten. De lak zorgt voor een goede dekking, vloei en biedt met de juiste verwerking tot 5 jaar bescherming. De Rubbol AZ wordt gebruikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen.

 • Universele hoogglans buitenlak
 • Hoge dekkracht
 • Uitstekende vloeiing

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol AZ

Sikkens Rubbol AZ is een universele hoogglans buitenlak die een goede dekking geeft aan de ondergrond. Deze verf is geschikt om te gebruiken van het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Uiteraard mits deze volgens de juiste voorschriften zijn voorbehandeld. Mocht je hier vragen over hebben neem dan even contact met ons op zodat we je kunnen helpen.

Sikkens Rubbol AZ hecht uitstekend op alkydhars grond- en dekverven en hecht daarnaast ook goed op gereinigde en geschuurde oude laklagen. Let er wel op dat dit product, door de samenstelling, in wit en lichte kleuren en bij daglicht kan vergelen. Deze samenstelling zorgt wel voor een zeer hoge duurzaamheid en dat de verf goed reinigbaar is bij gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen.
  

Kenmerken Sikkens Rubbol AZ

  • Hoge dekkracht
  • Uitstekende vloeiing
  • Tot 5 jaar bescherming
  • Verwerkbaar van 5 tot 30˚C
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

 

Verwerking van Sikkens Rubbol AZ

Om Sikkens Rubbol AZ het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand Gold of Classic. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de verf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. De verf is stofdroog na 2 uur en overschilderbaar na 18 uur. 

Sikkens Rubbol AZ in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol AZ in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

 

Sikkens Rubbol AZ bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115335117
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement16 m2 per liter
ToepassingBuiten
DuurzaamheidTot 5 jaar
OndergrondHout, Metaal, Kunststof
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadHoogglans / Gloss
Schrijf uw eigen review