Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Redox BL Multi Primer

  • Rendement: 9 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Redox BL Multi Primer

De Sikkens Redox BL Multi Primer is een hechtprimer voor diverse (metalen) ondergronden binnen en buiten op basis van watergedragen acrylaathars. De BL Multi Primer is waterverdunbaar en corrosiewerend.

  • Hechtprimer
  • Corrosiewerend
  • Toepasbaar op vele ondergronden

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Redox BL Multiprimer

De Sikkens Redox BL Multiprimer is een hechtprimer op waterbasis. Je kunt deze multiprimer gebruiken op kunststof, aluminium, koper en metaal en is snel overschilderbaar. De verf is overschilderbaar met een watergedragen lak. Deze primer is geschikt als basislaag en zorgt voor hechting met de ondergrond. Door het vormen van de hechting is het mogelijk om nagenoeg iedere ondergrond over te schilderen. Belangrijk is dat je deze multiprimer alleen met een watergedragen lak overschildert. 

Sikkens Redox BL Multiprimer

  • Makkelijk te verwerken
  • Bestand tegen roest
  • Kleur en glans blijven lang mooi
  • Toepasbaar op metaal en kunststof

Verwerking Sikkens Redox BL Multiprimer

Deze watergedragen hechtprimer is geschikt voor verzinkt staal, aluminum en koper. De verf is tevens toepasbaar op vele andere (kunststof) ondergronden, zoals hard PVC, plexiglas etc. Eerst een proefvlak aanbrengen en beoordelen. 

Sikkens Redox BL Multiprimer

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Redox BL Multiprimer in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Redox BL Multi Primer bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115326092
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement9 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal, Kunststof
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review