Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens EPS Thix

  • Rendement: 15 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens EPS Thix

De Sikkens Rubbol EPS Thix is een halfglanzende, thixotrope overgrond- en aflak voor buiten. Dit product van Sikkens is dus geschikt om te gronden, te voorlakken als aflakken.

  • Vochtregulerend
  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Snelle droging

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol EPS Thix

De Sikkens Rubbol EPS Thix is een halfglanzende, thixotrope overgrond- en aflak voor buiten. Dit product van Sikkens is dus geschikt om te gronden, te voorlakken als aflakken. De Sikkens Rubbol EPS Thix is vochtregulerend en is tevens geschikt voor het overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk en houtrijke projecten waar kleurveranderingen wordt toegepast. De EPS Thix is ook geschikt voor het gronden en afschilderen van metaal dat is voorbehandeld.

Kenmerken Sikkens Rubbol EPS Thix

  • Droogt snel
  • Vochtregulerend
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Thixotroop
  • Goede kantendekking

Verwerking van de Sikkens Rubbol EPS Thix

De verf vult goed en de hoeveelheid verf die je aanbrengt erg belangrijk. De EPS Thix werkt goed diep door en is gemakkelijk te verwerken. De verf heeft een goede kantendekking, waardoor je zeker weet dat je het oppervlak voldoende dik schildert. Een ander voordeel van de thixotroop is dat de hij lekker snel droogt. Daardoor kun je redelijk snel een volgende laag aanbrengen. Met 1 liter doe je ca. 14 m2. 

Om Sikkens Rubbol AZ het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand Premium kwast. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de verf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. De verf is stofdroog na 2,5 tot 4,5 uur en overschilderbaar na 18 uur. 

Let op: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden. 

Sikkens Rubbol EPS Thix in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol EPS Thix in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens EPS Thix bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115321622
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement15 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadHalf glans / Eiglans
Schrijf uw eigen review