Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Alphaloxan Flex

 • Rendement: 6 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Alphaloxan Flex

De Sikkens Alphaloxan Flex is een elastische, ademende muurverf op basis van een acrylaat-siloxaan dispersie voor buiten. De Alphaloxan biedt een goede bescherming tegen schimmels en algen.

 • Muurverf voor buiten
 • Elastische, ademende muurverf
 • Watergedragen

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Alphaloxan Flex

Sikkens Alphaloxan Flex is een matte, watergedragen open en elastische verf en wordt toegepast als renovatieverf voor pleisters op nageïsoleerde buitengevels. Sikkens Alphaloxan Flex is ook geschikt voor metselwerk, ruwe gepleisterde ondergronden en pleisters die haarscheurtjes vertonen. 

Eigenschappen Sikkens Alphaloxan Flex

 • Hoge elasticiteit
 • Duurzaam
 • Oplosmiddelvrij
 • Schimmelwerend
 • Sterk ademend
 • Waterdampdoorlatend
 • Waterverdunbaar

Toepassing Sikkens Alphaloxan Flex

Deze muurverf voor buiten is ideaal voor muren die bestand moeten zijn tegen alle weersinvloeden en vervuiling. Muren die kleine haarscheurtjes of andere vormen van beschadiging vertonen zijn geschikt om met deze verf te behandelen. Met name geschikt op nageïsoleerde buitengevels en ruwe gepleisterde ondergronden. De Alphaloxan Flex heeft een rendement van 6 vierkante meter per liter en is stofdroog binnen 5 uur. De Pure Primer is overschilderbaar na ongeveer 16 uur.

 

Sikkens Alphaloxan Flex

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alphaloxan Flex in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alphaloxan Flex bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115325705
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement6 m2 per liter
ToepassingBuiten
OndergrondMuren & plafonds
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review