Toggle Nav

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

  • Capaciteit: 10 m2 per liter

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

  • Beste uit de Test - Consumentengids november 2018
  • Schrobvast klasse 1
  • Uitstekende dekking
  • Voor binnen
  • Watergedragen verf
  • Zeer mat

Productomschrijving Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte, schrobvaste, oplosmiddelvrije binnenmuurverf. De verf heeft een lange opentijd ens is hierdoor zeer geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Alphacryl Pure Mat SF is spanningsarm en licht isolerend, waardoor deze verf ook zeer geschikt is om te gebruiken bij renovaties. Door de fijne verwerking en mooie vloeiing van deze acryl muurverf ziet uw project eruit alsof er een professional bezig is geweest

Nieuw gestucte wanden? Tip :

Wanneer je een wand gaat schilderen die nog niet eerder geschilderd is, dan moet je ten allen tijden voorstrijken. Gelukkig zijn er tegenwoordig voorstrijken die op kleur gemaakt kunnen worden. Een van deze voorstrijken is de Sikkens Alphacryl Pure Primer Sf. Met deze voorstrijk die je kunt gebruiken voor alle binnenmuurverven vergroot je de kans dat je maar 1x hoeft te schilderen met de Sikkens Alpahcryl Pure mat sf of Alpha Rezisto Mat. 

Roller voor gladde wanden

Nu heb je de beste muurverf van Sikkens, misschien ook de beste voorstrijk van Sikkens, maar met welke roller krijg je het minste structuur? De beste resultaten krijg je met de Meesterhand Microvezel Roller.

Beste uit de Test

Deze muurverf krijgt van de Consumentengids de titel 'Beste uit de Test'. 

Algemene informatie
BarcodeSikkens Alphacryl Pure Mat SF
ProductVerf
MerkSikkens
Capaciteit10 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondMuren
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadExtra mat