Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Alpha Topcoat

  • Rendement: 7 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Alpha Topcoat

De Sikkens Alpha Topcoat is een extreem weerbestendige, zijdeglanzende buitenmuurverf. De Alpha topcoat biedt tot 10 jaar bescherming. Deze muurverf is weervast, elastisch en vochtregulerend.

  • Muurverf voor binnen & buiten
  • Zeer goed afwasbaar
  • Watergedragen

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Alpha Topcoat

De Sikkens Alpha Topcoat is een sterke en waterafstotende muurverf voor buiten. De verf heeft een hoge  elasticiteit door de pro-stretch technologie die ervoor zorgt dat de coating elastisch blijft onder wisselende omstandigheden waardoor schades in de verflaag worden voorkomen. De verf is weervast en dus ideaal voor wisselende weersomstandigheden.

Kenmerken Sikkens Alpha Topcoat

  • Hoge duurzaamheid
  • Weervast
  • vochtregulerend
  • Elastisch

Verwerking Sikkens Topcoat

De Topcoat Flex is bij uitstek geschikt voor de afwerking van Alphacoat. Alpha Topcoat is, al dan niet in combinatie met Alphacoat, toepasbaar op beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk etc. De Topcoat heeft een rendement van 7 vierkante meter per liter en is stofdroog binnen een uur. Je kunt deze verf na 16 uur overschilderen.

Sikkens Alpha Topcoat

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alpha Topcoat in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alpha Topcoat bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115338811
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement7 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondMetaal
SchrobklasseSchrobklasse 1 (best)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review