Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Alpha Isoprimer

  • Rendement: 10 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Alpha Isoprimer

De Sikkens Alpha Isoprimer is een watergedragen isolatiemiddel voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Alpha Isoprimer is met name bedoeld voor vlekken en plaatsen met ernstige vervuiling en is ook geschikt voor doorbloedende houten plaatmaterialen welke worden afgewerkt met een muurverfsysteem.

  • Isolerende werking
  • Probleemloos overschilderbaar
  • Zeer snel drogend

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Alpha Isoprimer

Sikkens Alpha Isoprimer is een matte, waterdragen, isolatiemiddel voor binnen. Deze primer isoleert waterkringen, houtvezelplaten, bitumineuze producten, nicotineaanslag, ingetrokken roet- en vetvlekken, teer en viltstift, voor binnen. De verf is gemakkelijk overschilderbaar met muurverven voor binnen. 

Kenmerken Sikkens Alpha Isoprimer

  • Waterverdunbaar
  • Isolerend
  • Goed overschilderbaar
  • Zeer snel drogend

Verwerking Sikkens Alpha Isoprimer

Deze primer is ideaal wanneer er allerhande vlekken op de muur of het plafond zitten. Met deze primer isoleer je de vlek, zodat deze niet meer terug kan komen. De Alpha Isoprimer is sneldrogend en is binnen een half uur stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. 

Sikkens Alpha Isprimer

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alpha Isoprimer in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alpha Isoprimer bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115208893
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondMuren & plafonds, Hout, Beton
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review