Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Warm blauw muurverf

In onze lijst van mooiste muurverf kleuren staat blauwe muurverf op de derde plaats. Een van de meest populaire blauwe muurverf tinten is warm blauwe muurverf.

 

Hieronder hebben wij de top 5 populairste warm blauwe tinten opgesteld, op volgorde van lichter naar donker. De tinten zijn beschikbaar in verschillende soorten, afhankelijk van uw situatie en ondergrond. Indien u de kleur graag thuis wilt uitproberen op uw muur kunt u eenvoudig de kleurtester bestellen


Indien de warm blauwe tinten u wel bevallen, zou u ook eens naar de donkerblauwe muurverf, muurverf petrol blauw en muurverf blauwgrijs pagina's kunnen kijken.

 

 

 

#1 Warm Blauw

 

Een warm blauwe muurverf tint die zeker in dit rijtje thuishoort is van het merk Paint & Paper Library. Lichtere blauwtinten kunnen vaak als koel overkomen, waardoor warm blauw vaak een donkerde uitstraling heeft. De Blue Pearl is de lichtste warm blauwe kleur in dit rijtje.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Paint & paper Library Blue Pearl.

 

Warm blauw muurverf

 

 

#2 Warm Blauw - Kobaltblauw

 

Deze blauwe tint voelt door de dosis zwart pigment, soms wat paarsing aan. Het is een warme kleur die vooral tot leven komt in lichte ruimtes en een wat rijkere uitstraling heeft in kamers met weinig licht.   

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Pitch Blue 220.

 

 

Warm Blauw - Kobaltblauw muurverf

 

 

#3 Warm Blauw - Paars

 

Pale Lupin is een warm blauwe muurverf tint van het Britse merk Little Greene. Het is een zachte, femenine kleur die een warme sfeer creëert en daardoor zeker in dit rijtje thuishoort. Afhankelijk van de lichtinval, kan deze kleur ook als paars geclassificeerd worden.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Pale Lupin 278

 

Warm blauw paars muurverf 

 

 

#4 Warm Blauw - Donkerblauw

 

Serge is een chique warm blauwe muurverf kleur die is vernoemd naar de oorspronkelijke stof die werd gebruikt om jeans te maken. Door zijn elegante uitstraling is het een prachtige kleur voor in de eet- of slaapkamer. Deze kleur behoort ook tot het rijtje donkerblauwe muurverf.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Serge 9919.

 

Warm Blauw - Donkerblauw

 

 

#5 Warm Blauw - Lavendel

 

Onderstaande kleur is de Lush Lavender van het bekende merk Flexa. Door de paarse en zwarte ondertonen is dit een donkere lavendel tint. De tint creëert direct een warme en uitnodigende sfeer. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Flexa Lush Lavender

 

Warm blauw - Lavendel muurverf

 

 

#5 Warm Blauw - Grijs

 

Deze kleur is wat grijzer en geeft de ruimte een aangename sfeer die voor warmte zorgt. Het merk zelf omschrijft de kleur als intiem en warm, maar niet te overwelmend aanwezig. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Juniper Ash 115.

 

Warm Blauw grijs muurverf