Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

RAL

1 product

1 product

RAL

Met RAL kleuren zit je altijd goed

De meest bekende kleurenwaaier is toch wel de RAL kleurenwaaier. Deze kleurenwaaier kan je bestellen bij Kleurenwaaier.nl maar je kunt deze natuurlijk ook online bekijken. Let wel op: kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.Wil je eerst verftechnisch advies, neem gerust contact met ons op.


RAL K5 Kleurenwaaier

De RAL K5 Kleurenwaaier bevat alle 213 kleuren van de RAL CLASSIC kleurenstandaard en is een handige gids voor het selecteren en verifiëren van kleuren voor verf en coatings volgens de internationale standaard. De RAL K5 is een deel van de RAL CLASSIC collectie en wordt geleverd in een handige U-vormige beschermhoes. Alle kleuren hebben een aparte pagina en dat is ideaal voor bekijken van kleurcombinaties of voor het vergelijken van kleur.

RAL K7 Kleurenwaaier

De RAL K7 Kleurenwaaier bevat alle 213 kleuren van de RAL CLASSIC kleurenfamilie en is de ideale gids voor het selecteren en verifiëren van kleur voor verf en coatings conform de internationale standaard. De RAL K7 is een onderdeel van de RAL CLASSIC collectie en is zeer precies en eenvoudig in gebruik door het 4-cijferige codesysteem. De RAL K7 is een handige gids voor professioneel kleurgebruik.

RAL Kleurenwaaiers kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf, behang en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis. In onze winkel te ’s-Hertogenbosch kunnen wij u direct helpen met de juiste verf in uw gewenste kleur. Terwijl u van een bakje koffie/thee geniet mengen wij de juiste kleuren binnen enkele minuten.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel te ’s Hertogenbosch, heb je een groot project en wil je graag een verf-technisch advies? Onze Sikkens vertegenwoordiger wil graag bij je thuis komen kijken welke verven het beste geschikt zijn voor uw project (omgeving ’s-Hertogenbosch) Wanneer het project wordt uitgevoerd in onze Sikkens verven en voldoet aan de beschrijving dan kun je zelfs garantie krijgen tot wel 10 jaar!