Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Polyfilla Pro

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Polyfilla Pro

Polyfilla Pro bij Kleurenwaaier.nl

Of het nu gaat om het schilderen van binnenmuren, houtwerk of gevels: de ondergrond moet altijd eerst worden gereinigd, gerepareerd en geëgaliseerd. Aan de zorg waarmee dit voorbereidende werk gebeurt, herkent u de echte vakschilder. Polyfilla Pro is ontwikkeld vanuit een grondige kennis van de dagelijkse schilderspraktijk. Deze kwaliteitsproducten staan helemaal in dienst van goed vakmanschap. De kern van het assortiment wordt gevormd door reparatie- en egaliseermiddelen voor binnen en buiten.

 

Houreparatie

Kleurenwaaier.nl heeft een breed assortiment Polyfilla Pro houtreparatie producten. Elk product met eigen unieke eigenschappen om het hout perfect mee te behandelen. Voor binnen en buiten zijn verschillende producten verkrijgbaar om de nodige beschadigingen, scheuren en oneffenheden weg te werken. 

Polyfilla Pro kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.