Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Bleko

3 producten

3 producten

Bleko

Bleko bij Kleurenwaaier.nl

Als het gaat om vloeibare chemicaliën, doet elke druppel ertoe. De juiste mix kan het verschil maken tussen een goed product en een topproduct. Bleko Chemie ontwikkelt, produceert en levert chemische vloeistoffen sinds 1934. De kracht ban Bleko ligt in kwalitatieve en innovatieve producten. Kleurenwaaier heeft wasbenzine, terpentine en amonia van het merk Bleko opgenomen in zijn assortiment.

Zorgvuldig overwogen

Bij Bleko Chemie staan veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Veiligheid voor de eindgebruiker, met duidelijke etiketten die voldoen aan de regelgeving. Advies voor klanten over de opslag van gevaarlijke stoffen en veilige verpakkingen. Een betrouwbaar productieproces, met ISO certificaten voor kwaliteits- en milieumanagement, biedt garantie voor kwalitatieve producten. Zo ben je als klant van altijd zeker van de beste producten.

Perfect uitgevoerd

Kwaliteit is meer dan alleen een goed product. We kennen jouw uitdagingen, denken mee over de juiste oplossing en adviseren je over de belangrijke zaken die komen kijken bij het kopen van chemische vloeistoffen. Wij zorgen dat alles qua veiligheid op orde is, zodat jij je kunt focussen op je karwei.

Bleko producten kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak.
De gemiddelde levertijd op ons behang is ongeveer 4 tot 10 werkdagen. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.