Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Bison

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Bison

Bison bij Kleurenwaaier.nl

Bison is een betrouwbare partner in benodigdheden voor verschillende verfklussen. Bison staat voor kwaliteit en innovatie. Om deze kwaliteit constant te kunnen garanderen, werkt Bison met een kwaliteitsborgingsysteem. Hierbij verloopt het hele proces van inkomende grondstoffen, productie tot eindproduct en levering volgens voorgeschreven procedures. Dit systeem is uiteraard gecertificeerd naar ISO 9001. Op deze manier kan de gebruiker zeker zijn van een gegarandeerde kwaliteit.

De Bison producten zorgen voor een extra gemak bij de verfklus. Zo is er een compleet behagset waardoor niet alle onderdelen los gekocht hoeven te worden. Ook voor kit hebben we eenvoudige producten zoals het Power Kitpistool en een Multitool met 3 eigenschappen verwerkt in één stuk gereedschap. Gebruik deze benodigdheden samen met de Acrylaatkit 30 minuten voor een snel en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Bison kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.