Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Alabastine

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Alabastine

Alabastine bij Kleurenwaaier.nl

Alabastine staat bekend om haar brede en kwalitatief hoogwaardig assortiment met voorbehandelingsproducten voor zowel binnen als buiten verfklussen. Iedere verfklus waarbij voorbehandeling zoals bijvoorbeeld reparatie nodig is heeft baat bij de producten van Alabastine. Met de gebruiksvriendelijke producten van Alabastine maakt het niet uit of je een doorgewinterde klusser bent of zo nu en dan klust. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen!

Houtreparatie met Alabastine

Hout is een natuurproduct wat door bijvoorbeeld weersinvloeden gaat werken. Hierdoor kunnen gaatjes of scheurtjes ontstaan. Alabastine zorgt hier voor de oplossing en biedt producten die de gaatjes of scheurtjes kan repareren en beschermen in de toekomst.

Voorstrijk met Alabastine

Voorstrijk kan een groot voordeel zijn bij het realiseren van een perfect eindresultaat. Het draagt bij aan een strak en egaal eindresultaat. Schuur de muren na het stuken glad en haal zo eventuele oneffenheden weg. Door gebruik te maken van voorstrijk zorg je ervoor dat de verf beter op het stucwerk hecht.

Alabastine heeft verschillende soorten voorstrijk met allemaal unieke eigenschappen bedoeld om iedere afzonderlijke verfklus het beste resultaat te geven. Zelfs voor vochtige ruimtes als bijvoorbeeld badkamers en kelders heeft Alabastine een eigen voorstrijk. Benieuwd naar het complete assortiment voorstrijk van Alabastine klik dan hier.

Tegels behandelen met Alabastine

Alabastine kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.