Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Flexa strak in de lak

Oud Roze

Kleurcode: 1015
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Flexa strak in de lak Oud Roze 1015 voor u mengen in alle onderstaande verven:

Artikelen 1 tot 12 van 83 totaal

Pagina

Oud Roze Flexa

Dit merk is welbekend bij iedere doe-het-zelver en staat bekend als het merk dat trendsetter is met het creëeren van mooie verfkleuren. Het merk biedt een groot assortiment met iedere verftint tegen een betaalbare prijs. Oud roze is een zeer geliefde tint die gemakkelijk te combineren is. Vooral met witte tinten en houtwerk geeft de kleur een prachtig eindresultaat. Oud roze muurverf is een gedempte variant van andere roze tinten en is minder meisjes-achtig, kinderlijk of fel. In combinatie met beige, taupe, grijs of wit, wordt het zelfs vaak gebruikt als een neutrale kleur. Flexa Oud Roze brengt warmte in iedere ruimte zonder alle aandacht op te eisen.

 

Andere mooie roze tinten

Omdat wij er ontzettend van houden om onze klanten te helpen in de zoektoch naar de perfecte kleur, proberen wij hen zo veel mogelijk te inspireren met onze vele inspiratiepagina’s. Zo kunt u de aller populairste muurverf kleuren bekijken op onze top 25 pagina. Vanuit hier kunt u zich verder verdiepen in de verschillende tinten, zoals een roze muurverf. Indien u de Oud Roze 1015 mooi vindt is de oud roze muurverf ook zeker de moeite waard om te bekijken.

 

Welke soort verf?

Voor verschillende situaties, zijn er verschillende varianten muurverf van de Farrow and Ball 50. Zo is er binnen muurverf voor al uw schilderklussen binneshuis en muurverf buiten voor uw verfklussen buitenshuis. Met behulp van onze filters, vindt u gemakkelijk de juiste soort verf voor uw situatie. Ook de Flexa Strak in de Lak Oud Roze is beschikbaar in de verschillende soorten verf.

 

Kleurenpalet Oud Roze

Deze prachtige verftint laat zich makkelijk combineren. Zoals eerder vernoemd is de Oud Roze kleurcode zeer gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren. Om u op enkele ideeën te brengen, vindt u hieronder enkele voorbeelden in de vorm van kleurenschema’s:

kleurenpalet oud roze
  • Koraalroze
  • Zachtroze
  • Heidetaupe
  • Pareltaupe
  • Veldgroen
  • Muntgroen