Toggle Nav

Farrow & Ball Soft Distemper

 • Capaciteit: 13 m2 per liter

Farrow & Ball Soft Distemper

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Farrow & Ball Soft Distemper

De Farrow and Ball Soft Distemper is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van ademende, dampdoorlaatbare kalk- en stuclagen. Soft Distemper is een poederachtige finish en wordt gebruikt om details tot uiting te laten komen. Het is makkelijk te verwijderen en daardoor zeer gevoelig voor aanraking. Hierdoor is het alleen geschikt voor plafonds.

 • Zeer ademende matte muurverf
 • 5L Soft Distemper voor plafonds
 • Laat details leven
 • Binnen 5 werkdagen verzonden

Farrow & Ball Soft Distemper

Farrow & Ball Soft Distemper  is het perfecte product voor het schilderen van ademende, dampdoorlaatbare kalk- en stuclagen. De Soft Distemper is een poederachtige finish en wordt gebruikt om details op een bijzondere manier te accentueren. De verf is gemakkelijk te verwijderen, wat hem erg gevoelig maakt voor aanraking. Hierdoor is de Soft Disttemper enkel geschikt voor plafonds. Glans: 2% Kijk voor de exacte levertijd boven in beeld. Neem bij twijfel even contact met ons op. Gebruik Een eenvoudige, traditionele distemper vervaardigd met natuurlijke harsen voor een matte, poederachtige afwerking. Het product laat plafonds ademen en is geschikt voor gebruik op fijn schuurwerk omdat het details prachtig tot hun recht laat komen. VoorbereidingVoorbereiding: Geen grondverf nodig. Zorg dat de oppervlakken in goede staat, schoon, droog en vrij van aarde, vet en ander vuil zijn.De verf kan gaan schilferen of b De verf kan gaan schilferen of bladderen als deze o ladderen als deze op onvaste verflagen wordt p onvaste verflagen wordt aangebracht. aangebracht. Raadpleeg voor meer informatie over oudere of historische gebouwen ons Gegevensblad betreffende rische gebouwen ons Gegevensblad betreffende Het Decoreren van Historische Gebouwen. Nieuwe oppervlakken - aanbrengen op kaal pleisterwerk dat vrij van zout is. Nieuwe kalkpleisteroppervlakken dienen volledig gecarbonateerd te zijn en gedurende 4-5 weken uit te harden voordat het product wordt aangebracht. Oppervlakken die reeds met een distemper zijn behandeld – Was de oude distemper grondig af, schenk hierbij speciale aandacht aan de holtes van delicate lijstwerken, en laat het oppervlak drogen. Reeds geverfde oppervlakken (moderne deklagen) Reeds geverfde oppervlakken (moderne deklagen) rvlakken (moderne deklagen) - Het product is niet geschikt voor gebruik op oppervlakken die al met een moderne deklaag, zoals bijvoorbeeld gloss of eggshell, zijn behandeld. Verwijder voordat u met schilderen begint alle oude verflagen. Plafonds van pleisterwerk met zoutproblemen zullen vlekken gaan vertonen en de verf zal gaan bladderen; het gebruik van Soft Distemper laat de muren ademen en zorgt dat het probleem onder controle wordt gehouden. Structureel beschadigde oppervlakken - Structureel beschadigde oppervlakken - repareer scheuren of los pleisterwerk of vul deze met een geschikt vulmiddel. Farrow & Ball raadt het gebruik van moderne vulmiddelen op pleisterwerk af omdat deze middelen vocht vasthouden en te hard zijn; dit kan leiden tot scheurvorming en ongelijkmatige poreusheid bij het schilderen.

 

Algemene informatie
BarcodeFarrow & Ball Soft Distemper
ProductVerf
MerkFarrow & Ball
Capaciteit13 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondMuren
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadKalkmat
Schrijf uw eigen review
 1. Farrow & Ball verfbak
  € 4,00
 2. Farrow & Ball schuine kwast
  € 10,00
 3. Farrow & Ball platte kwast
  € 9,00
 4. Farrow & Ball Verfroller
  € 8,00
 5. Farrow & Ball Verfroller Beugel
  € 10,00