Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball Kleine Kleurenkaart

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

€ 0,00 € 0,00

De nieuwste kleurenwaaier van Farrow & Ball 2022

In deze waaier zitten de 11 nieuwe kleuren met de nieuwe indeling. Hierdoor zijn de kleuren overzichtelijker terug te vinden

Bijpassende producten

Farrow & Ball kleurenwaaier 

Voor degene die al langer bekend zijn met de F&B kleuren die weten waar het merk voor staat en waarom deze kleuren en verven 'anders' zijn dan de rest.

Deze kleurenwaaier is gratis te verkrijgen in onze winkel.

De eerste gaat voor de kleur omdat de verf 'te duur' is. *Voor hetgeen ze gaan schilderen en laten deze mengen in een ander merk (Kleur is altijd anders).

De 2e categorie is zo enthousiast en zeggen dat ze 100% kleurechtheid willen omdat de kleuren zo mooi zijn en F&B graag willen gaan proberen/ervaren. Deze 2e groep krijgt heel vaak de vraag : Welke kleur zit er nu op de muur/kastje of deuren en de 2e vraag is vaak, wat voor verf is dat. De verf is anders, daar krijg je vragen over.

-Vaak wordt deze groep zo enthousiast dat ze daarna in de 3e categorie vallen

Deze 3e categorie klanten daar houden wij van! Dat zijn de fijnproevers, : Deze bestellen in het restaurant vaak iets anders dan een biefstuk of een zalmfilet. Laten zich adviseren/verrassen door de chef en komen terug. En daar zijn wij voor! Wij zullen niet zeggen dat u de verf moet 'proeven' maar wanneer je voor de F&B verven gaat... Dan smaakt het naar meer...

 

Algemene informatie
BarcodeFarrow & Ball Kleine Kleurenkaart
ProductKleurstaal / Kleurenwaaier
MerkFarrow & Ball
Schrijf uw eigen review