Toggle Nav
Gratis verzending vanaf € 75,-
Let op: Wegens drukte langere levertijd
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Eazyfix® Premium Plamuur 180 ml

Gratis het beste advies

Alle kleuren leverbaar

Fysieke winkel in Den Bosch

Gratis verzending vanaf 75 euro

Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd

€ 39,99 € 33,05
Bijpassende producten

2 Componenten Premium Plamuur

De Premium Plamuur is geschikt voor het snel repareren van kleine beschadigingen en gebreken. Ook wanneer een houtreparatie niet volledig glad is, kan de Eazyfix® Premium Plamuur gebruikt worden. De epoxy moet in dat geval eerst geschuurd worden. De Plamuur is zowel binnen als buiten te gebruiken en is makkelijk schuurbaar.
 

Beide componenten bevinden zich in één koker. Bij het gebruik van een Eazyfix® Kitpistool ben je verzekerd van een juiste verhouding. Voorbehandeling is bij deze Plamuur niet nodig. 

De Plamuur is het beste te gebruiken met de Eazyfix® Nitril Wegwerphandschoenen, Eazyfix® Mengplateau en de Reparatiemessen van Eazyfix®. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de stappen van de Eazyfix® Premium Plamuur te volgen. 

 

Deze plamuur is gemaakt op basis van epoxy. Door de elasticiteit van epoxy beweegt de reparatie mee met de werking van het hout. Dit zorgt ervoor dat de reparatie goed blijft. 

Aanraking met de huid kan bij mensen een epoxyallergie irritaties veroorzaken. Werk daarom altijd met Eazyfix® Nitril Wegwerphandschoenen. De verpakking is voorzien van een kindveilige sluiting. Om de Plamuur te openen moet je eerst de dop indrukken en daarna draaien.

Benieuwd hoe Eazyfix® Premium Plamuur aangebracht moet worden, klik hier.

 

Algemene informatie
Barcode5027105
ProductBenodigdheden
MerkEazyfix®
Schrijf uw eigen review