Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Eazyfix® Premium Houtrotvuller 150 ml

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

€ 33,99 € 28,09
Bijpassende producten

Eazyfix® Premium Houtrotvuller

De Eazyfix® Premium Houtrotvuller is geschikt voor het blijvend repareren van kozijnen, deuren, trappen en meubels met houtrot of andere schade. Deze houtrotvuller kan je ook goed gebruiken voor het vullen van scheuren, noesten en verbindingen. Zowel binnen als buiten te gebruiken!

 

Beide componenten van de Houtrotvuller bevinden zich in één koker. Als je een kitpistool gebruikt, ben je verzekerd van de juiste verhouding. Voor het allerbeste resultaat altijd eerst het hout met Eazyfix® Premium Houtversterker behandelen.

 

De Premium Houtrotvuller is het beste te gebruiken met het Eazyfix® KitpistoolEazyfix® Nitril WegwerphandschoenenEazyfix® Mengplateau en de speciaal gevormde Eazyfix® Reparatiemessen. Voor een optimaal resultaat raden wij je aan om de reparatiestappen van de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller te volgen. Deze Premium Houtrotvuller is op basis van epoxy. Hierdoor blijft de reparatie na uitharding elastisch en beweegt mee met de werking van het hout. Dit zorgt ervoor dat de reparatie goed blijft.

 

Aanraking met de huid kan bij gevoelige mensen een epoxyallergie veroorzaken. Werk daarom altijd met de Eazyfix® Nitril Wegwerphandschoenen. De verpakking is voorzien van een kindveilige sluiting. Om de Houtrotvuller te openen moet je eerst de dop indrukken en daarna opendraaien.

Algemene informatie
Barcode5026105
ProductBenodigdheden
MerkEazyfix®
Schrijf uw eigen review