Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Reinigen & ontvetten

1 product

1 product

Reinigen en ontvetten bij Kleurenwaaier.nl

Bij Kleurenwaaier.nl heb je de keuze uit verschillende soorten verfreinigers en ontvetters. Het belang van een goede reiniger en ontvetter is dat de verf beter hecht aan het oppervlak. Zorg ervoor dat het oppervlak gereinigd en ontvet is voordat je het gaat schuren anders wordt eventuele vuiligheid in het oppervlak geschuurd. Van oudsher wordt ammoniak gebruikt voor het reinigen van ondergronden. Echter kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid waardoor wij dit sterk afraden. In plaats daarvan bieden wij de vervanger van ammoniak aan van Universol. 
 

Reinigers en ontvetters gebruiken, let dan op onderstaande punten. 

Verdunnen: zorg ervoor dat je goed op de aanwijzingen van de verpakking let, deze geven belangrijke informatie over de juiste verdunning met water. Door de juiste verhouding aan te houden kun je langdurig gebruik maken van de verfreiniger en is de verhouding sterk genoeg.
 

Spons: voor de reiniging van de ondergrond kun je het beste een reiniger met behulp van een schone spons aanbrengen. Hierdoor verklein je de kans dat het oppervlak niet volledig gereinigd wordt.
 

Drogen: het is van belang om het gereinigde oppervlak goed en compleet te laten drogen. Pas als het oppervlak volledig droog is kun je de volgende stap ondernemen.
 

Reinigen en schuren: zorg er eerst voor dat het oppervlak volledig gereinigd is zodat al het vuil verwijderd is. Zo zorg je ervoor dat er geen vuil in het oppervlak geschuurd kan worden waardoor de verf niet hecht. Juist het volledig vuil vrij maken en schuren zorgt ervoor dat de verf perfect hecht op het oppervlak. 
 

Reinigers en ontvetters kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.