Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Vliesbehang

9 producten

9 producten

Vliesbehang bij Kleurenwaaier.nl

Vliesbehang (ook wel: non-woven vlieseline) is de meest populaire behangsoort op dit moment. Dankzij de structuur van de vezels in dit behang kunnen er allerlei decoratieve elementen in verwerkt worden, zoals een ruitpatroon of rozenblaadjes. Vliesbehang wordt gemaakt van textielvezels, papiervezels en kunststofvezels. Deze basisstoffen worden in een speciaal procedé samengevoegd.

Eigenschappen van Vliesbehang

De vlieslaag, die kenmerkend is voor dit type behang, zorgt ervoor dat het behang geen vocht opneemt. Zo voorkom je het krimpen van behang wanneer het in aanraking komt met lijm.  Andere voordelen van dit behang zijn dat het zeer sterk is, niet uitzet, niet snel scheurt, afwasbaar is en moeilijk ontvlambaar.
 

Verwerking van Vliesbehang

Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen. De lijm komt op de muur, het behang hoeft dus niet in te weken.
Een behangtafel is dus in dit geval niet nodig! Het is geschikt voor muren met lichte scheurvorming (haarscheurtjes).


Vliesbehang kopen bij Kleurenwaaier.nl

De gemiddelde levertijd op ons behang is ongeveer 4 tot 10 werkdagen. Bij fotobehang kan je er van uitgaan dat dit ongeveer 10 werkdagen zal duren omdat deze natuurlijk speciaal voor je gemaakt moet worden.
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische behangadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.