Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Papierbehang

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Papierbehang bij Kleurenwaaier.nl

Papierbehang wordt veel gebruikt voor het behangen van de wand. Van alle soorten behang gaat papier het langste mee, aangezien het de muur laat ademen. Hierdoor onstaan er veel minder snel blazen en dergelijke. Houd je van rust en kwaliteit? Dan is behang uit de collectie van Farrow & Ball echt iets voor jou. Door de verschillende patronen en kleuren die Farrow & Ball biedt, heeft elke kamer in jouw huis een unieke uitstraling.

Hoe kunt je papierbehang aanbrengen

Behangen met papierbehang is een eenvoudig klusje. Met het oog op een goed eindresultaat meet je best eerst de te behangen muur op. Zo weet je hoeveel behangpapier je nodig zal hebben. Vervolgens kan je de stroken behangpapier op maat snijden. Let erop dat je een beetje speling hebt, ongeveer 5 centimeter aan de boven- en onderzijde van de stroken. Daarna kan je behanglijm aanbrengen op de banen papierbehang met een behangborstel.
Laat even drogen en je kan al beginnen behangen! Je kan hiervoor een gewone behangstrijker gebruiken. Aangezienpapierbehang na het aanbrengen nog wat kan krimpen, zorg je er best voor dat de stroken een klein beetje overlappen. De overschotten kan je op het einde van het klusje makkelijk wegsnijden.

Papierbehang kopen bij Kleurenwaaier.nl

De gemiddelde levertijd op ons behang is ongeveer 4 tot 10 werkdagen. Bij fotobehang kan je er van uitgaan dat dit ongeveer 10 werkdagen zal duren omdat deze natuurlijk speciaal voor je gemaakt moet worden.
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische behangadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.