Toggle Nav
Gratis parkeren Direct voor de deur
Eerlijk en transparant Zie direct de beste prijs 
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Trap

3 producten

 1. Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

  Extreem stoot- en krasvast

  Huidvetresistent

  Snelle droging en doorharding

  Vanaf € 53,16 € 43,93
 2. Sikkens Rubbol Finura High Gloss

  Kras- en slijtvast

  Goede vloeiing

  Goede weervastheid

  Vanaf € 46,20 € 38,18
 3. Flexa Pure Lak Hoogglans

  Langdurig mooie uitstraling

  Optimale vloeiing en verwerking

  Kras- en stootvast

  Vanaf € 45,89 € 37,93

3 producten

Trapverf bij Kleurenwaaier.nl

Verf voor trappen, is dat een speciale verf? Het allerbelangrijkste aan de lak is een bestanddeel dat moet zijn toegevoegd, namelijk Polyurethaan. In de volksmond heet dit afgekort P.U. Deze zijn beschikbaar in zowel terpentine als watergedragen lakken. Omdat een watergedragen trapverf of trappenlak nauwelijks vergeeld en veel sneller droog is (heel handig bij een trap), adviseren wij deze dan ook te nemen. De watergedragen P.U. lakken zijn net zo slijtvast of zelfs slijtvaster dan de terpentine lakken. Slijtvast betekent dat er minder snel krassen op de lak komen en je loopt er minder snel 'doorheen' De vergeling geldt ook voor terpentinebasis-vernis voor trappen, bij een lichte kleur hout is dat snel zichtbaar, omdat trappen in het algemeen in een donkere ruimte staan.

Trapverf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.