Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Keuken

12 producten

12 producten

Keukenverf bij Kleurenwaaier.nl

De belangrijkste eigenschappen van keukenverf zijn dat ze vochtbestendig zijn, vet en vuil afstoten van bijvoorbeeld het gasfornuis en de dampen die tijdens het koken ontstaan absorberen. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat het vet of vuil eenvoudig van de muren te vegen is zonder dat het de verf aantast.

Zorg er wel voor dat er eerst voorstrijk aangebracht wordt wanneer de ondergrond nog onbehandeld is. Vers aangebrachte muurverf is best een lange tijd kwetsbaar waardoor het pas na ongeveer drie weken voldoende gedroogd is om geschrobd te worden. 

Bescherm uw bestaande muurverf 

Wanneer er al een verf aangebracht is op de muren in de keuken dan kun je deze eenvoudig beschermen met Trae Lyx Natural Finish. Deze transparante verf zorgt voor een beschermlaag over de bestaande muurverf. Hierdoor houd je wel de kleur van de huidige verf maar voeg je de beschermende eigenschappen van de keukenverf toe. Op deze manier kun je toch langdurig genieten van de bestaande kleur van de muurverf en de muren toch schoonhouden.

Keukenverf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.