Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Badkamer

1 product

1 product

Badkamerverf bij Kleurenwaaier.nl

Één van de grootste ergernissen in de badkamer is schimmelvorming op de muren of het plafond. Met badkamerverf kun je zorgen dat deze ergernis verleden tijd is. Hiervoor dienen wel een aantal stappen doorlopen te worden. Buiten de badkamer kun je meer ruimtes hebben die vochtgevoelig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een keuken of eventueel washok. Ook hiervoor is badkamerverf perfect te gebruiken.

 

Schimmel in de badkamer voorkomen

Als je last hebt van schimmel in de badkamer en hiervan verlost vanaf wil kunnen wij je helpen. Zorg dat de volgende stappen doorlopen worden.

Verwijder als eerste grondig de aanwezige schimmel. Hier kun je middelen zoals algenreiniger of schimmelvreter voor gebruiken. Zorg ervoor dat het oppervlak na het reinigen goed nagespoeld wordt met water.

Breng vervolgens schimmelwerende verf aan op het oppervlak. Deze verf is niet alleen in wit verkrijgbaar maar bij Kleurenwaaier.nl kunnen wij iedere kleur voor je samenstellen. Na het aanbrengen van deze schimmelwerende verf ben je eigenlijk klaar. Mocht je toch nog willen is het mogelijk om een andere muurverf aan te brengen, al is dit niet nodig.

Badkamerverf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.