Toggle Nav

Traelyx Kleurbeits

  • Capaciteit: 12 m2 per liter

Traelyx Kleurbeits

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Trae lyx kleurbeits voor het inkleuren van houten vloeren en meubelen.

Traelyx Kleurbeits

Trae lyxKleurbeits is een watervaste waterbeits voor zachte en harde houtsoorten voor zowel vloeren als meubels (binnen). Na intensieve droging kan TRAE LYX lak worden aangebracht. Trae lyxkleurbeitsen zijn onderling mengbaar.

Indien de inhoud van 1 fles niet genoeg is voor de te behandelende oppervlak de verschillende flessen altijd na schudden bij elkaar voegen ter voorkoming van kleurverschillen. Het dient aan te bevelen om eerst een proefvlak te zetten. 

De inhoudstoffen van sommige houtsoorten (oa. eiken, grenen en vuren) kunnen in combinatie met de witte Trae-lyx Vloerbeits (nr. 2537) gele verkleuringen geven. Bij gebruik van de witte vloerbeits is het raadzaam eerst een proefvlak op te zetten. 

Algemene informatie
BarcodeTraelyx Kleurbeits
ProductVerf
MerkTrae Lyx
Capaciteit12 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondHout
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review