Dealer garantie verven

Wij voorzien u van de juiste producten

Over het algemeen denkt men niet gelijk aan een verfwinkel wanneer het gaat over grote projecten/verbouwingen

Waarom zou u voor grote projecten dan toch naar breedveld verf gaan?

Breedveld verf is geen doorgeefluik waar je simpelweg een potje verf komt halen, Wij streven ernaar om iedere klant, groot of klein, te voorzien van de juiste producten.
Nu zal je denken, ja dat is nogal logisch, maar zo logisch is dat in de tegenwoordige tijd niet meer.

De producten veranderen en waren er jaren terug maar een paar soorten verf, tegenwoordig heb je heel veel soorten, alleen al in de Sikkens lakken hebben we al meer dan 17 soorten Rubbol staan. Daarnaast raden we iedereen af om terpentine/alkyd basis te gebruiken in lichte kleuren binnen. We hebben nog steeds klanten die denken dat terpentine basis betere lak is voor binnen maar met de juiste verfkwasten en rollers krijg je de nieuwe watergedragen lakken net zo strak op de deuren als de 'vroegere' terpentine basis. De kwaliteit van de watergedragen lakken is zelfs beter dan de terpentine basis, maar het belangrijkste is nog steeds dat deze niet tot nauwelijk vergelen. De gouden regel is bij ons dan ook ; Eerlijk advies en we hebben liever dat onze klanten net wat te kort komen in de verf dan dat zij liters over houden.

Naast onze scherpe prijzen hebben we ook speciale prijzen voor grote projectten en voor de professionele schilder. Neem gerust eens een kijkje in onze winkel en laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.