Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Alle kleuren leverbaar
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Sudwest All-Grund

 • Rendement: 10 m2 per liter

Sudwest All-Grund

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Südwest All-Grund

Südwest All-grund is een oplosmiddelhoudende universele roestwerende primer. De Südwest All-grund kan o.a. op de volgende ondergronden toegepast worden ijzer, staal, verzinkt staal, koper, kunststof, aluminium en trespa. De Südwest All-grund hechtprimer is na droging overschilderbaar met alle typen lakken, dus zowel één-component als twee-componenten watergedragen en synthetische lakken.
 

Toepassing

Südwest All-grund is zowel binnen als buiten te gebruiken en dient, afhankelijk van de ondergrond, voor verschillende oplossingen. Voor houten ondergronden dient Südwest All-grund als grondverf terwijl het als hechtgrond dient voor onder andere verzinkt staal, (geanodiseerd) aluminium, RVS, koper, messing, PVC, polyester, melamine, geglazuurde tegels, en oude laklagen. Let op dat enkele kunststof ondergronden zoals PP en PE niet overschilderbaar zijn.
 

Eigenschappen

Südwest All-grund heeft verschillende eigenschappen welke hieronder weergegeven zijn
 • Aanbrengen met kwast, roller of airless spuit
 • Hoogwaardige primer
 • Snelle droging en doorharding
 • Uitstekende hechting
 • Universeel overschilderbaar met één- en tweecomponent producten
 • Roestwerend
 • Goed schuurbaar
 • Mooie Vloeiing
 • Goede dekking
 • Hitte bestendig tot 100 °C

Ondergrond

De ondergrond moet schoon, droog, vet-, roest-, stof-, spanningsvrij en daadkrachtig zijn. Liggende delen dienen een goed afschot te bezitten en de hoeken moeten volgends de normen zijn afgerond.
 
Hout
Alleen maatvaste houtsoorten met een maximale vochtigheid van 9%. Hoe droger de ondergrond des te groter de penetratiediepte. Vergrijsde en verweerde ondergronden schuren tot de dragende ondergrond is verkregen. Tropische houtsoorten met vette/olieachtige inhoudstoffen eerst ontvetten en een proefvlak aanbrengen.
 
Oude laklagen
Alleen op goed hechtende lagen toepassen. Grondig reinigen en dofschuren. Vernissen en transparante kleurbeitsen in het geheel verwijderen.
 
Ijzer en staal
Eventuele walshuid verwijderen. Ontroesten tot reinheidsgraad SA 2,5 of ST 3. Minimaal twee lagen Südwest All-grund aanbrengen in verband met de roestwering. In een buitensituatie afwerken met een gesloten verfsysteem.
 
Minerale ondergronden
Ondergronden zoals beton, cement en steen (alleen voor binnen situaties) mogen een maximale vochtigheid van 5% hebben. De ondergrond moet dragend zijn en vrij van lossingslagen, cementlikhuid of curingcompound. Optrekkend vocht zal voor onthechting zorgen. Wanneer met een alkydharslak wordt afgewerkt eerst twee lagen Südwest All-grund aanbrengen in verband met het verzepen van de alkydhars.
Sudwest All-Grund bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeSudwest All-Grund
ProductVerf
MerkSüdwest
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal, Tegels, Kunststof
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review
 1. Meesterhand 2K Softgrip Beugel
  € 4,27 € 3,84
 2. Meesterhand Muurverfrollers
  € 1,65 € 1,49
 3. Kip 3308 Fineline Gold Tape
  € 6,33 € 5,50
 4. Zwaluw Anti Crack 310ml
  € 5,73 € 4,30
 5. Anza Micmex Verfroller
  € 2,84 € 2,56
 6. Universol Verfreiniginger 1 liter
  € 16,30 € 14,67
 7. SAM Radiatorkwast
  € 2,37 € 2,13