Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Sikkens Rubbol Primer Extra

  • Rendement: 16 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol Primer Extra

De Sikkens Rubbol Primer Extra is een grondverf voor goede vulling en hechting op onbehandeld of kaal hout en bestaande verflagen. De Rubbol Primer Extra heeft een uitstekende vulling, is goed schuurbaar en heeft een extreem hoge dekkracht.

  • Grondverf
  • Uitstekende vulling
  • Extreem hoge dekkracht

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol Primer Extra

Deze grondverf met uitstekende hechting en vulling is geschikt voor onbehandeld of kaal hout en op bestaande verflagen. Daarnaast is het ook mogelijk om voorbehandelde metalen en kunststoffen te overgronden. Sikkens Rubbol Primer Extra is met name geschikt als grond- en voorlak onder een duurzaam hoogglans systeem en het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Daarnaast is het ook bruikbaar om reeds voorbehandelde metalen en harde kunststoffen te overgronden. De verf hecht uitstekend op kaal hout en op gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en pimers. De Sikkens Rubbol Primer Extra is na het roeren direct gereed voor gebruik. 
 

Kenmerken Sikkens Rubbol Primer Extra

  • De beste basis voor onderhoudsschilderwerk
  • Uitstekende vulling
  • Goed schuurbaar
  • Vochtregulerend
  • Extreem hoge dekkracht
  • Verwerkbaar van 5º tot 30˚C

Verwerking van de Sikkens Rubbol Primer Extra

Om Sikkens Rubbol Primer Extra het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand Gold of Classic. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de primer ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. De primer is stofdroog na 5 uur en overschilderbaar na 18 uur. 

Sikkens Rubbol Primer Extra in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol Primer Extra in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

 

Sikkens Rubbol Primer Extra bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115334370
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement16 m2 per liter
ToepassingBuiten
OndergrondHout
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review