Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol Finura Satin

  • Rendement: 16 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol Finura Satin

Terpentine basis lakverf voor buiten. Deze zijdeglans lak is kras- en slijtvast en heeft een zeer goede vloeiing. Zeer gemakkelijk te verwerken voor zowel de professional als de particulier.

  • Kras- en slijtvast
  • Goede vloeiing
  • Hoge dekkracht

Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afwijken van de werkelijkheid. 


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol Finura Satin

Sikkens Rubbol Finura is een lak op basis van urethaantechnologie. Het grote voordeel van deze technologie is dat de lakken ‘ouderwets’ gemakkelijk te verwerken zijn. Andere voordelen zijn dat Rubbol Finura kras- en slijtvast is, een goede doordroging heeft, minder gevoelig is voor temperatuurverschillen en goed bestand is tegen donkervergeling. Bovendien is deze verf verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. 
 

Eigenschappen Sikkens Rubbol Finura Satin

  • Kras- en Slijtvast
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Goed dekkend
  • Goede weervastheid

Verwerking Sikkens Rubbol Finura Satin

De Sikkens Finura Satin is gemaakt om te verwerken op hout, maar wanneer je de juiste primer gebruikt kan je deze lak ook gebruiken op metaal en kunststof. Het rendement van de Finura Satin is 13 vierkante meter per liter. Deze lak is stofdroog binnen 3 uur en is overschilderbaar na 18 uur.

Om Sikkens Finura Satin het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand Gold of Classic kwast. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de verf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf.

Sikkens Rubbol Finura Satin in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol Finura Satin in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Vergeling binnenhuis Sikkens Rubbol Finura Satin

Alle terpentinebasis/Alkyd verven voor binnen vergelen. Hoe minder licht hoe sneller deze lakken geel worden. 

Sikkens Rubbol Finura Satin bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115317663
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement16 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal, Kunststof
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review