Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol Finura High Gloss

 • Rendement: 14 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol Finura High Gloss

De Sikkens Rubbol Finura High Gloss is een terpentine basis lakverf voor buiten. Deze Hoogglans lakverf is kras- en slijtvast en heeft een zeer goede vloeiing. Zeer gemakkelijk te verwerken voor zowel de professional als de particulier.

 • Kras- en slijtvast
 • Goede vloeiing
 • Goede weervastheid

Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afwijken van de werkelijkheid. 


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

 

Sikkens Rubbol Finura High Gloss

Sikkens Rubbol Finura High Gloss is een alkydhars hoogglans buitenlak. Het voordeel van deze lak is dat de donkervergeling gering is ten opzichte van andere alkydhars producten. Deze verf is geschikt om te gebruiken van het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Uiteraard mits deze volgens de juiste voorschriften zijn voorbehandeld. Daarnaast is de verf goed reinigbaar wanneer gebruikelijke huishoudelijke reinigingsmiddelen gebruikt worden. Mocht je hier meer vragen over hebben neem dan even contact met ons op zodat we je kunnen helpen. Let er wel op dat dit product, door de samenstelling, in wit en lichte kleuren en bij daglicht kan vergelen.
 

Kenmerken Sikkens Rubbol Finura High Gloss

  • Geringe donkervergeling
  • Eenvoudig verwerkbaat
  • Kras- en slijtvast
  • Verwerkingstemperatuur: 5-30°C.
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Verwerking van Sikkens Rubbol Finura High Gloss

Om Sikkens Rubbol Finura High Gloss het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand Gold of Classis collectie. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de verf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. De verf is stofdroog na 3 uur en overschilderbaar na 18 uur. 

Sikkens Rubbol Finura Higgh Gloss in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol Finura High Gloss in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

 

Sikkens Rubbol Finura High Gloss bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115317410
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement14 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal, Kunststof
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadHoogglans / Gloss
Schrijf uw eigen review