Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50,- incl. btw
Altijd de nieuwste kleuren mengbaar  

Sikkens Rubbol BL Ventura Satin

  • Rendement: 16 m2 per liter

Sikkens Rubbol BL Ventura Satin

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Sikkens Rubbol BL Ventura Satin

De Sikkens Rubbol BL Ventura Satin is een zijdeglanzende, milieuvriendelijke verf op waterbasis. Dit product is een een pot systeem, dat wil zeggen dat u met dit product zowel kunt gronden, voorlakken en aflakken. De Ventura is speciaal geschikt voor Canexel en Rockpanel en het schilderen van geveltimmerwerk, tuinhuisjes en andere grotere houten oppervlakten.

Kenmerken Sikkens Rubbol BL Ventura Satin

  • Watergedragen verf
  • Geurarm
  • Hoge dekkingskracht
  • Sneldrogend

Verwerking Sikkens Rubbol BL Ventura Satin

Deze watergedragen, zijdeglans lakverf is geschikt voor het aflakken van Canexel en Rockpanel buitenshuis. Met dit één-pot-systeem heb je een grondverf, voorlak en aflak in één. De Ventura Satin heeft een rendement van 11 vierkante meter per liter en is stofdroog binnen een uur. Je kunt deze verf na 8 uur overschilderen.

Sikkens Rubbol BL Ventura Satin

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouwSikkens Rubbol BL Ventura Satin in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Rubbol BL Ventura Satin bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeSikkens Rubbol BL Ventura Satin
Show Label Our ChoiceNee
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement16 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review