Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

  • Rendement: 12 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss is de all-round lakverf voor binnen. Deze watergedragen lak met hoogglans uitstraling uiterlijk en is zeer geschikt voor al het houtwerk binnen. De lak is krasvast en heeft een mooie vloei. Huidvetbestendig dus zeer geschikt voor deuren en kozijnen. Niet tot nauwelijks vergelend.

  • Extreem stoot- en krasvast
  • Huidvetresistent
  • Snelle droging en doorharding

Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afwijken van de werkelijkheid. 


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

 

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol BL Rezisto High-Gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto High-Gloss glanzende lak op basis van acrylaatdispersie. Deze verf is de perfecte aflak voor deuren, kozijnen en overig houtwerk. Sikkens Rubbol BL Rezisto High-Gloss is bestand tegen huidvetten en heeft een hoge dekkracht. De verf vergeelt niet en kan na gebruik van de juiste grondverf, over terpentine gedragen verven worden toegepast. Als grondverf kunt u het beste Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer gebruiken. Naast High-Gloss verkopen wij ook een Semi-Gloss en een Satin variant. Sikkens Rubbol BL Rezisto High-Gloss kan zowel binnen als buiten worden toegepast. 
 

Eigenschappen Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Extreem stoot en krasvast
  • Snelle droging en doorharding
  • Geurloos

Verwerking Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

De lak is geschikt voor het aflakken van houtwerk binnenshuis. Naast houtwerk is het ook mogelijk om met deze lak voorbehandeld kunststof en metaal af te lakken. Omdat deze verf hybride is, kun je zelfs met deze lak over terpentine gedragen verflagen schilderen. Daarbij moeten we wel zeggen dat de oude terpentine laag wel eerst gereinigd, ontvet en geschuurd moet zijn. Maar daarna kun je lekker je gang gaan! Daarnaast kun je de verf ook gebruiken voor het overschilderen van metaal. Let op: ook hier wel de juiste primer gebruiken vooraf.

Om Sikkens Rubbol Rezisto High Gloss het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand Aqua patentpunt. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de verf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. De verf is stofdroog na 1-2 uur en overschilderbaar na 6 uur. De capaciteit per liter is maximaal 12 m².

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115337098
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement12 m2 per liter
ToepassingBinnen
RuimteBadkamer, Bijkeuken, Hal, Keuken, Slaapkamer, Speelkamer, Woonkamer
OndergrondHout, Metaal, Kunststof
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadHoogglans / Gloss
Schrijf uw eigen review