Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol BL Primer

  • Rendement: 14 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol BL Primer

De Sikkens Rubbol BL Primer is een watergedragen grondverf voor binnen en buiten. Zeer goede hechting op onbehandeld of kaal hout en bestaande verflagen.

  • Vochtregulerend
  • Goede vloeiing
  • Snelle droging en doorharding

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol BL primer

Sikkens Rubbol BL Primer is een watergedragen acryl grondverf voor binnen en buiten. Deze grondverf is geschikt voor het gronden van hout, MDF, harde kunststoffen en het overgronden van bestaande terpentine-gedragen verflagen. U dient altijd de ondergrond eerst goed te ontvetten en schuren voordat u grondverf gaat aanbrengen. Deze grondverf is ook geschikt voor het overschilderen van bestaande verflagen die met een terpentine gedragen verf eerder zijn behandeld. Daardoor is deze primer naast binnen ook prima geschikt om buiten te gebruiken. 

Eigenschappen Sikkens Rubbol BL primer

  • Sneldrogend
  • Vochtregulerend
  • Vloeit heel goed uit
  • Perfecte hechting op onbehandeld of kaal hout

Verwerking Sikkens Rubbol BL primer

Voor binnen kun je dit product gebruiken voor het gronden en overgronden van nieuw en bestaand houtwerk. Voorbeelden hiervan zijn trappen, deuren, kozijnen en ander houtwerk zoals keukenkastjes. Maar naast houtwerk is de primer ook geschikt voor het gronden van PVC en zelfs beton. Het rendement van de Rubbol BL Primer is 13 vierkante meter per liter.

Sikkens Rubbol BL primer

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol BL primer in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Rubbol BL Primer bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115323695
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement14 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondHout
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review