Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50,- incl. btw
Altijd de nieuwste kleuren mengbaar  

Sikkens Redox AK Primer

  • Rendement: 12 m2 per liter

Sikkens Redox AK Primer

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Sikkens Redox AK Primer

Sikkens Redox AK Primer is een roestwerende primer op basis van alkydhars. Je gebruikt deze primer voor gestraald en handontroest staal dat wordt afgewerkt met een lakverf op basis van alkyd zoals de Rubbol SB of XD High Gloss. Daarnaast is deze primer te gebruiken als tussenlaag over een epoxyprimer indien afgewerkt wordt met een alkydharslak.

Kenmerken Sikkens Redox AK Primer

  • Corrosiewerend
  • Lood- en chromaatvrij
  • Overschilderbaar met alkydharsverven
  • Goede hechting op gestraald en handontroest staal

Verwerking van de Sikkens Redox AK Primer

De Sikkens Redox AK Primer is geschikt voor binnen en buiten. Het rendement van deze verf is 12 vierkante meter per liter. Deze muurverf is stofdroog na 5,5 uur en na 20 uur is deze overschilderbaar. Deze primer heeft een zeer goede hechting op gestraald en handontroest staal.

Sikkens Redox AK Primer

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Redox AK Primer in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Redox AK Primer bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeSikkens Redox AK Primer
Show Label Our ChoiceNee
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement12 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondMetaal
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review