Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Alphaloxan

  • Rendement: 8 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Alphaloxan

De Sikkens Alphaloxan is een elastische, ademende muurverf op basis van een acrylaat-siloxaan dispersie voor buiten. De Alphaloxan biedt een goede bescherming tegen schimmels en algen, is oplosmiddelvrij en Waterverdunbaar.

  • Muurverf voor binnen & buiten
  • Zeer goed afwasbaar
  • Watergedragen

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Alphaloxan

Sikkens Alphaloxan is een watergedragen gladde muurverf voor buiten en binnen met een groot ademend vermogen en een zeer mat uiterlijk. Maximaal waterdamp doorlatend. Vaak gebruikt voor monumenten, kerken en nageisoleerde woningen. Sikkens Alphaloxan is met name geschikt voor toepassing op ondergronden waarop een systeem met een hoge waterdampdoorlatendheid gewenst is. Tevens toe te passen op pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen etc. 

Eigenschappen Sikkens Alphaloxan

  • Waterdampdoorlatend
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Ademend
  • Vochtregulerend

Toepassing Sikkens Alphaloxan

Deze muurverf voor buiten is ideaal voor muren die bestand moeten zijn tegen alle weersinvloeden en vervuiling. Muren die waterdampdoorlatend moeten zijn, kunnen perfect met deze muurverf behandeld worden. Ideaal voor alle ondergronden, maar in het bijzonder muren die kwetsbaar zijn. De Alphaloxan heeft een rendement van 6 vierkante meter per liter en is stofdroog binnen een uur. De Pure Primer is overschilderbaar na ongeveer 16 uur.

 

Sikkens Alphaloxan

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alphaloxan in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alphaloxan bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115319995
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement8 m2 per liter
ToepassingBuiten
OndergrondMuren & plafonds
SchrobklasseSchrobklasse 1 (best)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review