Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50,- incl. btw
Altijd de nieuwste kleuren mengbaar  

Sikkens Alphacryl Pure Primer

  • Rendement: 10 m2 per liter

Sikkens Alphacryl Pure Primer

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Sikkens Alphacryl Pure Primer

De perfecte grondverf/voorstrijk voor binnenmuren. De combinatie van het bindmiddel met de lange open tijd zorgt voor een perfecte vloei. Dit geeft een streeploos en glad eindresultaat.

Eigenschappen Sikkens Alphacryl Pure Primer

  • Uitstekende hechting op onbehandelde ondergronden
  • Hoge dekkingskracht
  • Wit en vele kleuren via het Sikkens kleurenmengsysteem
  • Zorgt voor mooi esthetisch glad resultaat
  • Isolerend vermogen
  • Oplosmiddelvrij

Toepassing Sikkens Alphacryl Pure Primer

Het voorbehandelen van ondergronden welke afgewerkt worden met Alphacryl Pure Mat of Alpha Rezisto Mat met als doel een goede hechting en dekkracht te verkrijgen voor een mooi esthetisch glad resultaat. Grondlaag voor steenachtige ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten, metsel- en schuurwerk e.d.

Sikkens Alphacryl Pure Primer

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alphacryl Pure Primer in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alphacryl Pure Primer bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeSikkens Alphacryl Pure Primer
Show Label Our ChoiceNee
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondMuren & plafonds
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review