Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Alphacryl Pure Mat sf

  • Rendement: 10 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Paradepaardje onder de muurverven. De Alphacryl Pure Mat SF is perfect verwerkbaar en heeft de hoogste afwasbaarheid, door zijn hoge rendement en zijn uitstekende vloeiing is dit de ideale verf voor de beroepsschilder en de particulier die voor de hoogste kwaliteit gaan.

  • Top klasse binnen muurverf
  • Schrobvast klasse 1
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Hoog rendement
  • Isolerend & watergedragen

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte, schrobvaste, oplosmiddelvrije binnenmuurverf. De verf heeft een lange opentijd en is hierdoor zeer geschikt voor ruimten met invallend strijklicht.

Alphacryl Pure Mat SF is spanningsarm en licht isolerend, waardoor deze verf ook zeer geschikt is om te gebruiken bij renovaties. Door de fijne verwerking en mooie vloeiing van deze acryl muurverf ziet uw project eruit alsof er een professional bezig is geweest. Het rendement op een gladde muur is +- 100m2. Voor een super glad resultaat op een gladde muur is het raadzaam de Meesterhand Microvezel roller te gebruiken.

Eigenschappen Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

  • Beste uit de Test - Consumentengids november 2018
  • Schrobvast klasse 1
  • Hoge dekkingskracht
  • Watergedragen

Verwerking Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Wanneer je een nieuwe of bestaande wand gaat schilderen die nog niet eerder geschilderd is, moet je ten allen tijden voorstrijken. De ideale voorstrijk voor nieuwe/onbehandelde muren is de Sikkens Alphacryl Pure Primer Sf. Met deze voorstrijk vergroot je de kans dat je maar 1x hoeft te schilderen met de Sikkens Alpahcryl Pure mat sf of Alpha Rezisto Mat of andere acryl muurverven.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Bij Kleurenwaaier.nl kunt u eenvoudig alle kleuren bekijken en bestellen die mogelijk zijn in deze professionele muurverf. Wij zijn transparant en u krijgt direct de juiste prijs te zien van de gekozen kleur.

Alle verven die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

 

Algemene informatie
BarcodeSikkens Alphacryl Pure Mat sf
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBinnen
RuimteBadkamer, Bijkeuken, Hal, Keuken, Slaapkamer, Speelkamer, Woonkamer
OndergrondMuren & plafonds
SchrobklasseSchrobklasse 1 (best)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review