Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50,- incl. btw
Altijd de nieuwste kleuren mengbaar  

Sikkens Alphacryl Plafond

  • Rendement: 10 m2 per liter

Sikkens Alphacryl Plafond

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Sikkens Alphacryl Plafond

Alphacryl Plafond is een watergedragen plafondverf, met lange open tijd, voor binnen. Ideaal voor plafonds (van beton) die voorzien zijn van een zuigende ondergrond zoals spuitpleister (Spack). Door zijn lange opentijd en omdat de verf heel erg mat opdroogt heb je weinig kans op lelijke aanzetten of banen. Hierdoor is hij ook heel geschikt voor alle andere plafonds. De Alphacryl plafond is een licht afwasbaar product waardoor hij niet zo geschikt is voor muren in huizen die intensief gebruikt worden.

Eigenschappen Sikkens Alphacryl Plafond

  • Schrobvast klasse 3
  • Prettige verwerking
  • Lange open-tijd
  • Geschikt voor spuitpleister
  • Goed dekkend
  • Waterdampdoorlatend

Verwerking Sikkens Alphacryl Plafond

Sikkens Alphacryl Plafond is mat en geschikt voor zowel gestucte- en spackplafonds. Omdat deze muurverf mat is, zal het strijklicht verdwijnen wat resulteerd in een streeploos resultaat. Het rendement van de Alphacryl Plafond is 10 vierkante meter per liter. De verf is stofdroog na een uur en is na 5 uur overschilderbaar.

Sikkens Alphacryl Plafond

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alphacryl Plafond in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alphacryl Plafond bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeSikkens Alphacryl Plafond
Show Label Our ChoiceJa
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondMuren & plafonds
SchrobklasseSchrobklasse 3 (goed)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review