Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50,- incl. btw
Altijd de nieuwste kleuren mengbaar  

Sikkens Alpha Topcoat

  • Rendement: 7 m2 per liter

Sikkens Alpha Topcoat

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Sikkens Alpha Topcoat

De Sikkens Alpha Topcoat is een sterke en waterafstotende muurverf voor buiten. De verf heeft een hoge  elasticiteit door de pro-stretch technologie die ervoor zorgt dat de coating elastisch blijft onder wisselende omstandigheden waardoor schades in de verflaag worden voorkomen. De verf is weervast en dus ideaal voor wisselende weersomstandigheden.

Kenmerken Sikkens Alpha Topcoat

  • Hoge duurzaamheid
  • Weervast
  • vochtregulerend
  • Elastisch

Verwerking Sikkens Topcoat

De Topcoat Flex is bij uitstek geschikt voor de afwerking van Alphacoat. Alpha Topcoat is, al dan niet in combinatie met Alphacoat, toepasbaar op beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk etc. De Topcoat heeft een rendement van 7 vierkante meter per liter en is stofdroog binnen een uur. Je kunt deze verf na 16 uur overschilderen.

Sikkens Alpha Topcoat

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alpha Topcoat in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alpha Topcoat bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeSikkens Alpha Topcoat
Show Label Our ChoiceJa
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement7 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondMetaal
SchrobklasseSchrobklasse 1 (best)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review