Toggle Nav
Gratis verzending vanaf € 75,-
Alle kleuren leverbaar voor de beste prijs
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Sikkens Alpha Rezisto Mat

  • Rendement: 10 m2 per liter

Sikkens Alpha Rezisto Mat

De Sikkens Alpha Rezisto Mat is een extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf. De Alpha Rezisto is zeer vlekafstotend en niet opglanzend na het reinigen.

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Alpha Rezisto Mat

De Sikkens Alpha Rezisto Mat is afwasbare, vlekafstotende binnen muurverf op basis van de krachtige unieke Stainshield Technology. Deze technologie onderscheidt zich door vet, vuil, vloeistoffen en vlekken geen enkele kans te geven de verflaag binnen te dringen.

Kenmerken Sikkens Alpha Rezisto Mat

  • Geur-arm
  • Schrobvast klasse 1
  • Vuilafstotend
  • Hydrofoob (waterafstotend) en lipofoob (vetafstotend)
  • Sneldrogend
  • Unieke Stainshield Technology: Mega schrobvast
  • Waterafstotend

Verwerking Sikkens Alpha Rezisto Mat

De Sikkens Alpha Rezisto Mat is gemaakt voor het schilderen van muren in vele ruimtes. De reinigbare eigenschap van deze verf maakt de muurverf geschikt voor de keuken, de badkamer, de woonkamer en andere ruimtes die snel vuil kunnen worden. Tevens is deze muurverf ook heel goed geschikt voor bedrijfsruimtes, ziekenhuizen, scholen, opvangcentra en/of andere industrieën. De verf kan aangebracht worden op bijna alle soorten muur. Enkele voorbeelden zijn beton, stucwerk, gipsplaten, glasweefsel en metselwerk.


Het rendement van de Alpha Rezisto komt neer op 11 vierkante meter per liter. De verf is na een uur stofdroog en na ongeveer 6 uur overschilderbaar. 

Let op: Deze verf is niet geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers, doucheruimtes, etc. 

Sikkens Alpha Rezisto Mat

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alpha Rezisto Mat in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alpha Rezisto Mat bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115335605
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBinnen
RuimteBijkeuken, Hal, Keuken, Slaapkamer, Speelkamer, Woonkamer
OndergrondMuren & plafonds
SchrobklasseSchrobklasse 1 (best)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review