Toggle Nav

Sikkens Alpha Quartz SF

  • Capaciteit: 5 m2 per liter

Sikkens Alpha Quartz SF

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Sikkens Alpha Quartz SF

Sikkens Alpha Quartz SF is een kwartshoudende structuurverf voor binnen. De verf is afwasbaar en schrobbaar en heeft een hoge dekkingskracht. De Quarts SF is gemakkelijk te verwerken op nagenoeg elk type muur.

Kenmerken Sikkens Alpha Quartz SF

  • Was- en afschrobbaar
  • Oplosmiddelvrij
  • Korrelige kwartsstructuur
  • Hoge dekkracht

Verwerking van de Sikkens Alpha Quartz SF

De Sikkens Alpha Quartz SF is zowel met een kwast als een roller aan te brengen op de gewenste muur. Het rendement van de Quartz is 4 vierkante meter per liter en de verf is stofdroog na 4 uur. Na 16 uur is de verf overschilderbaar.

Sikkens Alpha Quartz SF

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alpha Quartz SF in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Algemene informatie
BarcodeSikkens Alpha Quartz SF
ProductVerf
MerkSikkens
Capaciteit5 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondMuren
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review