Toggle Nav
Gratis verzending vanaf € 75,-
Alle kleuren leverbaar voor de beste prijs
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Sikkens Alpha Projecttex

  • Rendement: 8 m2 per liter

Sikkens Alpha Projecttex

De Sikkens Alpha Projecttex is een universele matte muurverf. De Alpha projecttex is goed dekkend, schrobvast en geurarm. 

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Alpha Projecttex

De Sikkens Alpha Projecttex is een zeer matte, goed dekkende muurverf voor binnen. De muurverf is watergedragen en afwasbaar. Na het aanbrengen is het resultaat spiegelglad! De Sikkens Alpha Projecttex kan zonder zorgen op gestucadoorde, gemetselde en betonnen ondergronden toegepast worden. Voorwaarde is dat deze schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig zijn. Zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met een geschikt voorstrijkmiddel.

Eigenschappen Sikkens Projecttex

  • Schrobvast klasse 2
  • Geurarm
  • Hoge dekkingskracht
  • Oplosmiddelarm
  • Makkelijk te verwerken
  • Waterdampdoorlatend

Verwerking Sikkens Projecttex

De Sikkens Projecttex is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang e.d. Geschikt voor toepassing over Alphaskin (economisch systeem met skinlijm). De Projecttex is stofdroog binnen een uur en is overschilderbaar na 5 uur.

Sikkens Projecttex

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Projecttex in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alpha Projecttex bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115338651
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement8 m2 per liter
ToepassingBinnen
RuimteSlaapkamer
OndergrondMuren & plafonds
SchrobklasseSchrobklasse 2 (beter)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review