Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Sikkens Alpha Primer SF

  • Rendement: 10 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Alpha Primer SF

De Sikkens Alpha Primer SF is een watergedragen, dekkende, op kleur te maken hechtprimer voor binnen en buiten op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. De Alpha Primer SF heeft een uitstekende dekking en hechting op onbehandelde ondergronden.

  • Voorstrijk voor buiten
  • Uitstekende hechting
  • Waterdampdoorlatend

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Alpha Primer SF

Sikkens Alpha Primer SF is een oplosmiddelvrije, dekkende grondlaag voor binnen- en buitenmuren.Deze primer zorgt voor een betere hechting tussen het oppervlak en de verflagen en zorgt daarnaast voor een hogere dekkracht. De primer is tevens overschilderbaar met verschillende soorten muurverf zoals dispersie- en siloxaangemodificeerde muurverven. De primer is waterdampdoorlatend, dus daardoor ook ideaal voor buiten. 

Eigenschappen Sikkens Alpha Primer SF

  • Geurarm
  • Waterdampdoorlatend
  • Hoge dekkingskracht
  • Oplosmiddelarm
  • Prettige verwerking

Toepassing Sikkens Alpha Primer SF

De Sikkens Alpha Primer SF is toepasbaar op beton, pleisterwerk, gipskarton, metsel en schuurwerk. Deze primer heeft een rendement van 10 vierkante meter per liter en is stofdroog binnen een uur. De Pure Primer is overschilderbaar na ongeveer 5 uur.

 

Sikkens Alpha Primer SF

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alpha Primer SF in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alpha Primer SF bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115324524
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement10 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondMuren & plafonds
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review