Toggle Nav
Gratis verzending vanaf € 75,-
Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Sia Siavlies Spons 90x110

Gratis het beste advies

Alle kleuren leverbaar

Fysieke winkel in Den Bosch

Gratis verzending vanaf 75 euro

Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Bijpassende producten

Sia Siavlies Spons

De Siavlies Spons heeft een afmeting van 90x110 mm en heeft een schuurzijde van een korrel van korund en silicium carbide. De spons past zich heel goed aan alle vormen aan. Het is in het bijzonder geschikt voor moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een gelijkmatig slijppatroon en een lange levensduur dankzij de dichte korrelspreiding. Geschikt voor zowel nat- als droog schuren, zonder dat de schuurkant volloopt. De Siavlies spons is verkrijgbaar in makkelijk te identificeren kleuren wit, rood en grijs. Deze kleuren staan voor de structuur van de spons. Wit is fijn, rood is very fine en grijs is ultra fine. De Sialvies spons is onder ander te gebruiken voor het aansluipen van grondlagen, het matteren van metaalachtige laklagen en geschikt voor gevoelige soorten lakken en verven. Hieronder worden de structuren per kleur duidelijker toegelicht.

 

Siavlies Spons Fine (wit)
Comfortabele en flexibele spons met vlies welke met een ontvetter gebruikt kan worden. De witte spons is speciaal bestemd voor het zwaardere schoonmaakwerk, zoals trespa. Deze spons is uitwasbaar.

Siavlies Spons Very Fine (Rood)
Comfortabele en flexibele spons met very fine vlies welke met een ontvetter gebruikt kan worden. De rode spons is speciaal bestemd voor matteren van lakken. Deze spons is uitwasbaar.

Siavlies Spons Ultra Fine (Grijs)
Comfortabele en flexibele spons met ultra fine vlies welke met een ontvetter gebruikt kan worden. De grijze spons is speciaal bestemd voor het matteren van donkerkleurige watergedragen lakken. Deze spons is uitwasbaar.

 

 

Algemene informatie
BarcodeSia Siavlies Spons 90x110
ProductBenodigdheden
MerkSia
Schrijf uw eigen review