Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Paint & Paper Library Pure Flat Emulsion

 • Rendement: 14 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Paint & Paper Library Pure Flat Emulsion

De Pure Flat Emulsion van Paint & Paper Library is een muurverf met matte afwerking. De Pure Flat Emulsion is uitermate geschikt voor ruimtes als een slaapkamer, woonkamer en eetkamer. Deze muurverf van Paint & Paper Library staat met 2% glansgraad te kennen als één van de meest matte muurverven die verkrijgbaar is. Daarnaast is de muurverf zeer slijtvast en eenvoudig af te doen met een vochtige doek.  

 • Muurverf voor binnen
 • Geschikt voor slaapkamer
 • Watergedragen

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

*Paint & Paper Library verven worden gemengd met alleen de originele pigmenten in de originele Paint & Paper Library verfmengmachine. Hierdoor zijn de kleuren altijd 100% kleurecht en uitgesloten van het retourrecht. De verf is hierdoor snel leverbaar en heeft u altijd het allernieuwste product.

Bijpassende producten

Paint & Paper Library Pure Flat Emulsion is een matte emulsie op waterbasis die droogt tot een kalkachtige afwerking. Gebruik deze matte muurverf voor het verven van de slaapkamer, woonkamer of eetkamer in één van de 180 Paint & Paper Library verfkleuren.

Alles over Paint & Paper Library Pure Flat Emulsion muurverf

Paint & Paper Library Pure Flat Emulsion is een matte muurverf voor binnenshuis met één van de laagste glanspercentages op de markt: namelijk maar 2%. Deze droogt tot een zachte, kalkachtige afwerking. Pure Flat Emulsion is een slijtvaste verf welke afwasbaar is met een vochtige doek. Gebruik de Pure Flat Emulsion muurverf voor de slaapkamer, woonkamer of eetkamer. Ook hoef je je met Paint & Paper Library muurverf niet te beperken in kleur: deze muurverf is namelijk gewoon in alle 180 verfkleuren van Paint & Paper Library verkrijgbaar! Geniet overal in huis van de Paint & Paper Library kleurcollectie.

Muurverf van Paint & Paper Library

Paint & Paper Library is een van oorsprong Brits merk en is ongeveer twintig jaar geleden opgericht door David Oliver. Dit is een Londense interieurarchitect. De verf staat bekend om zijn kleurbalans, hoge pigmentatie en milieuvriendelijke eigenschappen. In 2016 werd Paint & Paper Library overgenomen door het, bij ons zeker bekende, Little Greene. Met het palet van maar liefst 180 kleuren zijn de mooiste kleurencombinaties te maken.

Aanbrengen van Paint & Paper Library Pure Flat Emulsion muurverf

De muurverf van Paint & Paper Library breng je bij voorkeur aan met een verfkwast, verfroller of verfspuit. Roer de Pure Flat Emulsion muurverf goed voor gebruik. Gebruik altijd een synthetische kwast van hoge kwaliteit die de juiste afmeting heeft voor het betreffende project. Wanneer je nieuwe kwasten na het schilderen wast in schoon water en grondig droogt met een schone, pluisvrije doek kun je ze na je schilderklus nog eens gebruiken. Gebruik je een roller? Gebruik er dan een van een wolmengsel voor het beste resultaat!

Pure Flat Emulsion muurverf in het kort

 • Is verkrijgbaar in alle 180 Paint & Paper Library kleuren
 • Is verkrijgbaar in 5L, 2,5L, 750ml en een 125ml tester
 • Omvat tot 15 vierkante meter per liter
 • Is geur-arm, milieuvriendelijk met minimale VOC's
 • heeft een glanspercentage van 2% (matte verf)
 • Is afneembaar met een vochtige doek
 • Is sneldrogend en overschilderbaar binnen 4 uur
 • Is alleen voor binnengebruik

In ruimtes die intensiever gebruikt worden, zoals de keuken en badkamer, is de beter afwasbare muurverf Paint & Paper Library Architects Matt aan te raden.

Paint & Paper Library Pure Flat Emulsion bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodePaint & Paper Library Pure Flat Emulsion
ProductVerf
MerkPaint & Paper Library
Rendement14 m2 per liter
ToepassingBinnen
RuimteHal, Slaapkamer, Woonkamer
OndergrondMuren & plafonds
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadKalkmat
Schrijf uw eigen review