Toggle Nav

Paint & Paper Library Oil Primer Undercoat

  • Capaciteit: 12 m2 per liter

Paint & Paper Library Oil Primer Undercoat

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Paint & Paper Library Oil Primer Undercoat is de perfecte basis voor oliegedragen verven. Gebruik dit voorstrijkmiddel voor een duurzaam schilderresultaat.

Alles over Paint & Paper Library Oil Primer Undercoat

Paint & Paper Library Oil Primer Undercoat is de ideale grondverf voor onder Oil Eggshell en Oil Gloss. Deze oliegedragen verven hechten het beste op een ondergrond die is voorbehandeld met Oil Primer Undercoat. Bovendien beschermd dit voorstrijkmiddel de ondergrond het beste tegen vocht en slijtage. Combineer Oil Primer Undercoat met Oil Eggshell en Oil Gloss voor een duurzaam verfsysteem op al je hout en metaal binnen en buiten.

Paint & Paper Library Oil Primer Undercoat

Wil je je houtwerk en metaal goed beschermen en ga je voor een duurzaam schilderresultaat? Kies dan voor Oil Primer Undercoat als voorstrijkmiddel. De perfecte primer voor op eerder geschilderd of onbehandeld houtwerk en metaal. Schilder het voorgestreken oppervlak vervolgens af met Oil Eggshell of Oil Gloss voor het beste resultaat.

Oil Primer Undercoat is verkrijgbaar in een verfblik van 750 ml. Met 1 liter van deze primer kun je tot wel 12 mper liter gronden. Het aantal vierkante meters dat je kunt gronden is afhankelijk van de structuur en porositeit van de ondergrond.

Paint & Paper Library Oil Primer Undercoat aanbrengen

Voor het beste resultaat ontvet, schuur en reinig je altijd eerst het oppervlak voordat je Oil Primer Undercoat aanbrengt. Sommige ondergronden hebben nog een extra behandeling nodig. Zo kun je op hardhout het beste eerst een laag Little Greene Aluminium Wood Primer aanbrengen. Daarnaast is het belangrijk om eventuele oude verflagen van tevoren te verwijderen.

Roer Oil Primer Undercoat voor gebruik goed door. Maak gebruik van een kwast met natuurlijk haar, een verfroller van mohair of een verfspuit. Na 4 uur is de primer droog en na 16 uur is hij overschilderbaar. Breng voor het beste resultaat twee lagen voorstrijkmiddel aan. Voor het beste schilderresultaat breng je tot slot twee lagen Oil Eggshell of Oil Gloss aan.

Algemene informatie
BarcodePaint & Paper Library Oil Primer Undercoat
ProductVerf
MerkPaint & Paper Library
Capaciteit12 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review