Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Paint & Paper Library Oil Gloss

  • Rendement: 16 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Paint & Paper Library Oil Gloss

De Oil Gloss is een zeer geliefde en krachtige hoogglans lak. Hoogglans lak heeft als kenmerk dat deze qua structuur sterker is dan andere glansgraden. Dit zorgt ervoor dat hoogglans lak geliefd is bij professionals en vaak terug te vinden is buitenshuis en in vochtige ruimtes zoals een badkamer. De kwaliteit van deze hoogglans lak van Paint & Paper Library wordt bevestigd doordat het veelvuldig gebruikt wordt door binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers.

  • Duurzame hoogglans
  • Bestand tegen water
  • Beschermt zowel hout als metaal

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

*Paint & Paper Library verven worden gemengd met alleen de originele pigmenten in de originele Paint & Paper Library verfmengmachine. Hierdoor zijn de kleuren altijd 100% kleurecht en uitgesloten van het retourrecht. De verf is hierdoor snel leverbaar en heeft u altijd het allernieuwste product.

Bijpassende producten

Paint & Paper Library Oil Gloss is een duurzame hoogglans lak voor binnen en buiten. Deze traditionele verf is afwasbaar en geschikt voor hout en metaal.

Alles over Paint & Paper Library Oil Gloss

Paint & Paper Library Oil Gloss is de hoogglans lak van dit merk Engelse verf. Hoogglans lak is altijd een stuk duurzamer dan lak met lagere glanspercentages. Daarom zie je deze traditionele verf veel terug in zowel interieurs als exterieurs. Vooral op de voordeur is deze lakverf favoriet. Bij mening woning weerkaatst het zonlicht op de voordeur in een van de 180 pigmentrijke verfkleuren waarin deze lak verkrijgbaar is. Of je nu voor kiest voor een warm welkom of een kleurrijke entree: deze hoogglans lak schittert iedere bezoeker tegemoet!

Paint & Paper Library Oil Gloss

De naam Oil Gloss verklapt het eigenlijk al: deze verf is op olie gebaseerd. Dit maakt deze lak perfect bestand tegen water. Hierdoor is deze lakverf uitermate geschikt voor buitengebruik en voor gebruik in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken. Een regenbui, condens die ontstaat tijdens het douchen of spatwater in de keuken: Oil Gloss kan het aan. Deze lak beschermt zowel houten als metalen oppervlakken langdurig tegen vocht.

Oil Gloss is verkrijgbaar in een verfblik van 750 ml. Gebruik je de verf niet direct? Bewaar het blik dan op een koele, donkere en droge plaats. Zo kun je de verf minimaal 2 jaar bewaren.

Paint & Paper Library Oil Gloss aanbrengen

Wanneer je Oil Gloss op onbehandeld hout of metaal wilt aanbrengen, dien je de ondergrond eerst voor te behandelen met Paint & Paper Library Oil Primer Undercoat. Voor een harshoudende houtsoort is daarvoor ook nog een laag Little Greene Aluminium Wood Primer noodzakelijk.

Schilder je over een oude verflaag heen? Dan dien je die vooraf goed te ontvetten, schuren en reinigen voordat je hem overschilderd met Oil Gloss.

Roer de lak voor het aanbrengen goed door. Breng de verf vervolgens aan met een kwalitatief goede kwast van natuurlijke haren, een mohair roller of een verfspuit. De juiste afstellingen van de verfspuit vind je in het kenmerkenblad. Alle benodigdheden voor de schilderklus kun je naderhand reinigen met een speciale brush cleaner of terpentine. Op deze manier kun je alle benodigdheden nog eens gebruiken voor het aanbrengen van de tweede verflaag. Laat de verf tussen het aanbrengen van de verschillende lagen door goed drogen. Na 4 uur is de verf droog en na 16 uur is hij pas weer overschilderbaar.

Paint & Paper Library Oil Gloss bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodePaint & Paper Library Oil Gloss
ProductVerf
MerkPaint & Paper Library
Rendement16 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadHoogglans / Gloss
Schrijf uw eigen review