Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Paint & Paper Library Oil Eggshell

  • Rendement: 18 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Paint & Paper Library Oil Eggshell

De Oil Eggshell van Paint & Paper Library is een geliefde lak bij professionals. Deze zijdeglans lak heeft enkele positieve kenmerken zoals een lange duurzaamheid, sterke structuur en hoge flexibiliteit. Deze kenmerken maken de Oil Eggshell erg geliefd in verschillende ruimtes binnen het huis, bijkomend voordeel is dat deze lak ook buiten te gebruiken is. De kwaliteit van deze zijdeglans lak van Paint & Paper Library wordt bevestigd doordat het veelvuldig gebruikt wordt door binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers.

  • Extreen duurzaam en flexibel
  • Lak met beschermende eigenschappen
  • Lak voor binnen en buiten

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

*Paint & Paper Library verven worden gemengd met alleen de originele pigmenten in de originele Paint & Paper Library verfmengmachine. Hierdoor zijn de kleuren altijd 100% kleurecht en uitgesloten van het retourrecht. De verf is hierdoor snel leverbaar en heeft u altijd het allernieuwste product.

 

Bijpassende producten

Paint & Paper Library Oil Eggshell is extreem duurzaam, sterk en flexibel. Geeft een mooie zijdeglans afwerking en beschermt hout en metaal optimaal.

Alles over Paint & Paper Library Oil Eggshell

Paint & Paper Library Oil Eggshell is de favoriete lak van vele professionals. Zowel binnenhuisarchitecten, als interieurontwerpers en -designers geven de voorkeur aan deze supersterke lakverf op basis van alkydhars. Oil Eggshell biedt dan ook alles wat je van een Engelse verf mag verwachten. De lakverf is supersterk, extreem duurzaam en flexibel. Bovendien is hij zowel binnen als buiten te gebruiken op houten en metalen ondergronden. Dus of je nu je tuinmeubelen een kleurtje wilt geven of dat antieke erfstuk op wilt knappen: het kan allemaal met Oil Eggshell lakverf!

Paint & Paper Library Oil Eggshell

Oil Eggshell is een lakverf op basis van alkydhars. Dit bindmiddel zorgt voor de extreme flexibiliteit en duurzaamheid van deze lak. Hierdoor is de verf niet alleen geschikt voor het aflakken van houten en metalen oppervlakken binnenshuis, maar biedt hij ook voldoende bescherming buitenshuis.

Oil Eggshell is verkrijgbaar in alle 180 verfkleuren van Paint & Paper Library. De lak zorgt voor een mooie zijdeglans afwerking met een glanspercentage van 15% tot 20%.

Bestel de verf in een blik van 750 ml of 2,5 liter. Bewaar het verfblik op een koele, droge, vorstvrije plek uit de zon en je kunt het blik ongeopend minimaal 2 jaar bewaren. Handig als je teveel verf gekocht hebt en die over een paar jaar voor een opfrisser van je schilderwerk wilt gebruiken!

Paint & Paper Library Oil Eggshell aanbrengen

Voor de beste hechting van Oil Eggshell op onbehandeld hout en metaal breng je eerst een laag Oil Primer Undercoat aan. Harde houtsoorten waar hars in zit, dienen eerst nog te worden behandeld met Little Greene Aluminium Wood Primer.

Wanneer de ondergrond (eventueel na voorbehandeling) goed ontvet, geschuurd en schoongemaakt is, kan Oil Eggshell worden aangebracht. Roer de lak eerst goed door en breng hem vervolgens aan met een kwast met natuurlijk haar, een roller van mohair of een verfspuit. Reinig al het schildergereedschap vervolgens met terpentine of een speciale brush cleaner.

Voor het beste schilderresultaat, breng je twee verflagen aan. Na 4 uur is het oppervlak droog en na 16 uur kun je een tweede laag Oil Eggshell aanbrengen.

Paint & Paper Library Oil Eggshell bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodePaint & Paper Library Oil Eggshell
ProductVerf
MerkPaint & Paper Library
Rendement18 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadHalf glans / Eiglans
Schrijf uw eigen review